Bízza cégét és önmagát szakemberekre, hogy még magasabb minőségben szolgálja ki ügyfeleit!

A PRaxisfilm a piacon egyediségre törekedve olyan szakemberekből áll, akik önmagukban is megállnák a helyüket, hiszen saját kapcsolati rendszerrel rendelkeznek, de így együtt kiváló, összekovácsolt, erős csapatot alkotnak – ezzel még hatékonyabb munkát végezve. Figyelnek a minőségre, releváns számukra a hitelesség és a részletekben rejlő lényeg megragadása. Motiválja a színes csapatot, hogy a legnehezebb helyzetben is felfedezzék a megoldást.

A reklámcég munkatársai aprólékosan felmérik az ügyfél igényeit, elmélyülnek megbízóik munkájában, meghatározzák a célközönséget, kielemzik a felmerülő lehetőségeket. Ezt követően pedig egy egyedi kommunikációs stratégiát, személyre szabott ajánlatot, releváns sajtólistát készítenek. Hosszútávú együttműködésben bíznak, ezért rendkívül fontos számukra az elégedettség, megbízhatóság. A minőségre törekedve készítik el a rájuk bízott feladatot.

A média világa egyszer és mindenkorra megváltozott, az igényes ügyfelek minőségi tartalmakra kíváncsiak, amelyeket hiteles forrásokból kívánnak megszerezni. A PRaxisfilm egy olyan lehetőséget nyújt, amellyel Ön kiemelkedhet a konkurenciától. A mai internetes, felgyorsult világban rendkívül fontos a márka és az self-branding építése, hiszen számtalan cég, vállalkozás foglalkozik hasonló területekkel. Ennek következtében ki kell tűnni a tömegből, a legjobbnak kell lenni, és nem utolsó sorban annak is látszani!

A PRaxisfilm csapata négy különböző, ám markáns és területet fog össze, vagyis a reklámszakma négy lényeges ágazatát lefedi: a videós promóciót, az online marketinget, a PR/sajtó világát és a rendezvényszervezést. A multinacionális cégektől, a nagy magánklinikáktól egészen a kis- és közepes vállalatokig sokféle területen dolgoznak együtt partnereikkel.

Kreatív és egyedi kampányokat szerveznek,

amelyekkel kiemelkedő eredményeket érnek el megbízóik számára. Kiváló kapcsolatot ápolnak a hagyományos és a közösségi médiával, ez a bizalom pedig partnereiknek is hasznos. Az adott szolgáltatást, terméket, kampányt képesek elhelyezni az online, print sajtóban, televízióban, rádióban illetve social media felületen. Számos területen tevékenykedtek már: egészségügyi szolgáltatások, nagyvállalatok, autóipar, energiaital, televíziós műsorok, különböző termékek népszerűsítése, illetve a rendezvények majd’ minden formája.

Több mint tíz éves videós, szerkesztői, marketing, rendezvényszervezői, újságírói, PR tapasztalatuk

által felfedezik a termékek, szolgáltatások mögött rejlő kommunikációs lehetőségeket. A csapat kiválóan átérzi, hogyan lehet a média számára és ezáltal a közönség elé olyan módon tálcán kínálni a lehetőségeket, hogy felfigyeljenek az adott cégre, kampányra. Az eladni kívánt termékek, márkák mellé számos esetben egy népszerű sztárt állítanak, ezzel is megkönnyítve a kommunikációt. A hírességek pedig saját közösségi oldalaikon is elhelyezik az adott tartalmat.

A PRaxisfilm foglalkozik a szervezeti és a marketing PR-ral is:

tehát a vállalat népszerűsítésével, személyes ismertség növelésével, a cég termékeinek, szolgáltatásainak terjesztésével, hirdetésével. Az alábbi területeken tudnak segíteni: videók, kisfilmek készítése; interjúszervezés; szöveg-, cikkírás; közösségi kommunikáció; figyelemfelhívó szövegek, posztok, sajtóközlemények megírása, kiadása releváns, személyreszabott sajtólistára; hírességek által termékek, szolgáltatások népszerűsítése; kifejezetten a sajtónak szánt, egyedi események, sajtótájékoztatók szervezése; folyamatos sajtófigyelés; Facebook-oldalak menedzselése, bloggerkapcsolatok, szponzorok keresése.

További információ: Weboldal: https://praxisfilm.hu

                                      Email: info@praxisfilm.hu

                                      Telefon: +36 20 379 6350