A Ferrari a földkerekség talán legismertebb márkája, éppen ezért sportautóinak és a névhez tartozó termékeknek ritkán készítenek reklámfilmeket, hiszen az ágaskodó ló már saját magát eladja.

 

Sok-sok híresség örömmel fogadná, ha a Ferrari termékeit reklámozhatná, de ezúttal nem egy világsztár kapott felkérést, hanem honfitársunk, Tordai István a SportVerda című magyar autós tévéműsor műsorvezetője kapta meg a lehetőséget, hogy a Ferrari óramárkájának filmjében szerepelhessen.

 

Alig hittem el, mikor a hazai importőr megkért, hogy szerepeljek az órák legújabb filmjében. Visszakérdeztem, hogy biztosan rám gondoltak-e, hiszen ott van például John Travolta vagy Daniel Craig és még sorolhatnám a világsztárokat. A Ferrari világmárka én pedig nem vagyok világsztár. Azt válaszolták, nincs semmi félreértés és azt is szeretnék, hogy mi – vagyis a SportVerda stáb – készítsük el a filmet.” – kezdet a műsorvezető.

 

Szereztem egy 612 Scaglietti-t, ami nagyon ritka és nem úgy néz ki, mint a Ferrarik általában. Direkt nem akartunk piros Ferrarit. Sok munka után elkészült a 15 másodperces film, mellyel azt hiszem eddigi pályafutásom talán legnagyobb kihívását teljesítettem. Egyébként, amikor nézem a filmet, még mindig nem hiszem el, hogy az ott én vagyok.” – mondta dr. Tordai István.

 

Nézd meg te is a reklámfilmet! – > https://www.youtube.com/watch?v=OA08CWiyaUY